Afbeelding
Foto: PvdA

Carin de Zwart uit Hekelingen kandidaat raadslid PvdA Nissewaard

Politiek 582 keer gelezen

Hekelingen - Met volle overtuiging heeft Carin de Zwart zich kandidaat gesteld voor de PvdA Nissewaard bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. ‘Ik wil me hard maken voor het behoud van de identiteit van de kernen’, aldus De Zwart. De Zwart is inmiddels een echte Hekelingse. Ze organiseert samen met vrienden uit het dorp het “Samen Eten” in Hekelingen voor ouderen en alleenstaanden om de verbinding in het dorp te behouden. 

Carin de Zwart heeft jarenlang in de zorg gewerkt en is nu docent aan de opleidingen Gezondheid, Welzijn, Verzorging en Verpleegkunde van Zadkine in Spijkenisse om nieuwe generaties klaar te stomen voor de zorg. Naast haar werk is De Zwart ook actief in de cliëntenraad van Bernissesteyn in Zuidland. Met de kandidatuur van Carin de Zwart haalt de PvdA Nissewaard een zeer betrokken en gedreven bewoner in huis die veel aandacht heeft voor het behoud van het dorpse karakter van de kernen in Nissewaard. Daarnaast laat zij in de praktijk zien waar de PvdA voor staat, namelijk het verbinden van mensen en aandacht hebben voor elkaar. 

De Zwart kijkt uit naar de komende periode om met veel mensen in gesprek te gaan richting de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant