Gerry Grimm gaat van haar vrije tijd genieten.
Gerry Grimm gaat van haar vrije tijd genieten. Foto: cbs De Rank

Juf Gerry van De Rank gaat met pensioen

Algemeen 2.277 keer gelezen

Spijkenisse - Na 20 jaar op cbs De Rank gaat juf Gerry met (pre)pensioen zodat zij samen met haar man Joop van hun welverdiende vrije tijd kan gaan genieten.

Binnen het gezin van Gerry en Joop speelt het onderwijs een grote rol. Gerry heeft in 1978 de K.L.O.S. afgerond. Er waren toen weinig banen beschikbaar binnen het basisonderwijs en Gerry is eerst aan de slag gegaan als peuterleidster. In maart 2000 heeft zij de overstap gemaakt naar het basisonderwijs. Gerry heeft jarenlang met enthousiasme lesgegeven aan de kleuters, de laatste jaren aan de instroomgroep met jongste kleuters. Gerry hecht als leerkracht veel waarde aan het welbevinden van haar leerlingen. Er is binnen haar klas altijd veel ruimte en aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Ze is een leerkracht met hart voor haar leerlingen, zij komen op de eerste plaats.

Gerry is een waar acteertalent, zij was altijd te porren voor een leuk toneelstukje. Tijdens de opening van de Kinderboekenweek, de disco, het kamp van groep 8, op verjaardagen, altijd was er een optreden van juf Gerry. Zij was dan mooi verkleed en ging volledig op in haar rol.

Op woensdag 14 juli nemen de leerlingen, ouders en (oud-)collega’s afscheid. Het is voor Gerry geen makkelijke opgave om afscheid te nemen van de school, haar collega’s gaan er van uit dat ze nog regelmatig een kijkje zal nemen.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant