Afbeelding

WK medailles voor Kam Lung

Sport 81 keer gelezen

Heenvliet - Het Kam Lung wedstrijdteam heeft afgelopen zaterdag op de Wereldkampioenschappen in Kroatië prima resultaten geboekt. Het team bestaande uit Dan Kers, Remco Moerland en Artur Jaskul vielen allemaal in de prijzen. Drie medailles (een eerste, tweede en derde prijs) is de oogst.

Dan Kers werd kampioen na het verslaan van zijn Hongaarse tegenstander in een zinderende MMA partij. Als veteraan is hij met zijn 41 jaar nog steeds een tegenstander om in de gaten te houden. Artur Jaskul (A klasse Muay Thaibokser) vocht in de gewichtsklasse -71 kg op K1-regels en werd derde. Zijn tegenstander was van Bosnische afkomst. Remco Moerland, die eveneens op K1 regels vocht, werd tweede in zijn categorie van – 75 kg. Remco vocht volgens de organisatie de mooiste partij van de dag tegen zijn Oostenrijkse tegenstander. Zij waren zo onder de indruk dat Remco begin oktober mag terugkeren voor een titelgevecht. Mooie resultaten dus voor de vechters van Kam Lung.

In de komende week staat voor een aantal leden de jaarlijkse Survival van Vlaardingen weer voor de deur. Ook de Kam Lung dames zijn vertegenwoordigd. Namelijk op de Ladiesrun op 09 juni aanstaande.

Voor meer info over lessen en/of evenementen van Kam Lung check: www.kamlung.nl of mail naar info@kamlung.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant