Afbeelding

Open dag bij SV Simonshaven

Sport 201 keer gelezen

Simonshaven - Op vrijdag 10 mei organiseert voetbalvereniging SV Simonshaven een open dag op haar eigen complex aan de Schuddebeursdijk. De vereniging nodigt elke basisschoolleerling van 4 – 13 jaar om gratis mee te doen aan deze leuke voetbaldag.

Jongen of meisje, groot of klein: je bent welkom. De dag staat onder begeleiding van jeugdtrainers en spelers van onze selectie. De activiteiten duren van ongeveer 10.00 tot 14.30 uur. Tussen de activiteiten door is er net als op school  'een grote pauze' waarin je van de vereniging een lunch krijgt. Ook zorgen ze voor wat te drinken tussendoor.

Wil je komen en meedoen? Mail dan je voor- en achternaam, je geboortedatum en je telefoonnummer naar opendag@svsimonshaven.com

Op de dag zelf kun je je vanaf 9.00 uur in de kantine inschrijven.

Het is handig als je voetbalschoenen en scheenbeschermers hebt, maar zijn deze dag niet verplicht. Misschien kun je ze ergens lenen en anders gewoon je sportschoenen. Bij mooi weer is het handig om een korte broek aan te doen en na de activiteiten is er gelegenheid om te douchen en om te kleden. 

Kijk ook op www.svsimonshaven.com

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant