Afbeelding

SJO PFC-Bernisse wordt GHVV’13

Sport 246 keer gelezen

Bernisse - Volgend seizoen gaat de Samenwerkende Jeugd Opleiding PFC-Bernisse verder onder een nieuwe naam: Geervliet Heenvliet Voetbal Vereniging '13, afgekort tot GHVV'13.

Prijsuitreiking
Zaterdag 13 april heeft aan Esther Geilvoet en Edwin Cramer, als de bedenkers van de nieuwe naam, de prijsuitreiking plaatsgevonden. Beiden hadden GHVV opgegeven en deze naam is uit een hele rij van inzendingen gekozen om in de toekomst verbonden te zijn als naam aan de steeds intensievere samenwerking tussen vv PFC uit Geervliet en HVV Bernisse uit Heenvliet.

Op zoek naar sponsors
Het oprichtingsjaar 2013 is toegevoegd aan de nieuwe naam en daarmee is een volgende belangrijke stap gezet in de toekomst van beide voetbalverenigingen. Inmiddels is een commissie hard bezig met de voorbereidingen om de jeugd het volgend seizoen in nieuwe tenues en trainingspakken aan te kunnen laten treden. Een hele investering in deze economisch moeilijke tijd en beide verenigingen zijn dan ook nog volop op zoek naar sponsors. GHVV'13 is inmiddels voorzien van een nieuw logo en voorbereidingen worden getroffen voor een aparte website.

Nieuwe locatie
De volgende stap is dat beide besturen zich hard maken richting de Gemeente Bernisse om gezamenlijk te gaan voetballen op een nieuw vorm te geven complex op een neutraal gelegen locatie. Voor beide besturen is duidelijk dat beide huidige locaties niet geschikt zijn. Om deze reden is een plan in de maak die de basis moet gaan leggen voor een gezonde voetbalvereniging in Bernisse Noord. Een nieuwe locatie is de enige manier om zowel de jeugd alsmede het volwassenen voetbal een nieuwe impuls te geven en te zorgen dat ook dit laatste stukje verenigingsleven niet verdwijnt uit beide dorpen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant