Afbeelding
Foto: pixabay.com

Gemeente bedankt zorgmedewerkers!

Algemeen 376 keer gelezen

Het college van Nissewaard bedankt de zorgmedewerkers voor hun inzet de afgelopen vijftien maanden. Zorgmedewerkers zijn dan ook uitgenodigd voor een live-stream met optreden van Dennis van Aarssen vanuit Theater de Stoep op donderdag 1 juli van 20.00 uur tot 21.00 uur. Verantwoordelijk wethouder Leon Soeterboek spreekt zijn persoonlijke waardering uit tijdens de live-stream voorafgaand aan de voorstelling.

De afgelopen vijftien maanden zijn zeer bijzonder geweest. Niet alleen in onze regio Rotterdam Rijnmond, maar wereldwijd werden we verrast door het coronavirus dat ons hele sociale leven platlegde en een enorm grote druk legde op de zorg. Waar iedereen te maken kreeg met de maatregelen en de gevolgen daarvan, hebben de zorgmedewerkers direct te maken gekregen met corona en de gevolgen daarvan. De druk op de zorg heeft ons allemaal heel erg geraakt, maar deze mensen zaten er middenin.

Reden voor Nissewaard om waardering uit te spreken voor deze inzet en de tomeloze energie om voor anderen te zorgen. Het zijn ook inwoners van Nissewaard waar zij zich over ontfermd hebben en het zal niet altijd even gemakkelijk geweest zijn. En sommigen zijn er nog lang niet omdat de uitgestelde zorg ingehaald moet gaan worden. Hun dank is dan ook zeer groot.

In Nissewaard zijn medewerkers van alle zorgorganisaties uitgenodigd en die van het Spijkenisse Medisch Centrum en daarnaast zijn de Rotterdamse ziekenhuizen benaderd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant