Afbeelding
Foto: pixabay.com

Praat mee met met TipNissewaard

Algemeen 237 keer gelezen

‘Groot Nissewaard’ werkt samen met onderzoeksbureau Toponderzoek dat burgerpanels opzet op gemeenteniveau. Inwoners van Nissewaard kunnen zich inschrijven voor het panel, waarna ze regelmatig een enquête ontvangen. 

Door middel van deze enquête kunnen inwoners meedenken en meepraten over lokale onderwerpen die spelen in onze gemeente. Het resultaat wordt uiteindelijk gepubliceerd in ‘Groot Nissewaard’, en op www.TipNissewaard.nl.

De deelnemende inwoners krijgen eenmaal per maand een raadpleging toegestuurd. In de raadplegingen kunnen filters aangebracht worden. Het filter kan op verschillende manieren toegepast worden. Er kunnen vragen weggelegd worden per dorpskern en resultaten worden bekeken per leeftijd, kern, geslacht en ga zo maar door. Alles is mogelijk.

Om het onderzoek representatief te maken, is er een minimaal aantal respondenten nodig. De groep ondervraagden moet een juiste afspiegeling van de gehele bevolking in Nissewaard zijn. Mochten er bepaalde groepen in het panel onderbelicht zijn, dan wordt er specifiek naar deze bevolkingsgroep gezocht.

Wilt u meedoen? Ga dan naar www.TipNissewaard.nl en meldt u aan. De enquête die nu uitstaat, gaat over woningbouw in Nissewaard.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant