Afbeelding
Foto: Olenafotografie.nl
Koop Lokaal

Boek de SWO-Koffiebus!

Algemeen 234 keer gelezen

Eenzaamheid onder ouderen is een belangrijk maatschappelijk probleem. Vooral tijdens corona blijkt dat extra sterk. Vandaar de SWO-Koffiebus die langsgaat bij ouderen voor een bakje koffie en een praatje.

Deze activiteit is zo goed ontvangen, dat zelfs het Rijk hier middelen voor heeft vrijgemaakt. Wat de Koffiebus zo bijzonder maakt, is dat deelnemers elkaar kunnen opgeven. Iedereen kent wel iemand, die weinig wordt gezien, of die wel een leuke ochtend kan gebruiken. Geef die mensen op bij de SWO en zij gaan langs met de koffie en wat lekkers! 

Het eerste jaar kunnen we de Koffiebus laten rijden met de middelen van het Rijk. Maar omdat hij zo goed bevalt en zo veel plezier brengt aan ouderen, willen we hem ook de komende jaren kunnen blijven inzetten. Om de bus te laten rijden hebben we een bedrag van ongeveer 7.500 euro per jaar nodig. Om dit geld bij elkaar te krijgen zijn we nu al begonnen met sparen hiervoor. Helpt u mee? 

Bestel eens de Koffiebus voor een oudere. Of kom meehelpen. En als u wellicht nog een kleine bijdrage overheeft, dan zijn we u zeer erkentelijk. U vindt alle bijzondere projecten op www.helpswospijkenisse.nl. Wilt u een bijdrage leveren aan de Koffiebus? Doneer dan via https://www.helpswospijkenisse.nl/kb/ 

Foto: Olenafotografie.nl 

Stichting Welzijn Ouderen
Goudenregenplein 3
3203 BN Spijkenisse
Tel: 0181-695255
www.swospijkenisse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant