Afbeelding
Foto: pixabay.com

Nissewaard zoekt een stadsfotograaf

Gemeente 1.621 keer gelezen

De gemeente Nissewaard is op zoek naar de eerste stadsfotograaf van Nissewaard. Een erefunctie met een aanstelling voor een jaar. We roepen gedreven (amateur)fotografenop hun creativiteit de vrije loop te laten rond het thema Toerist in Nissewaard. Iedere inwoner van Nissewaard van 18 jaar of ouder, kan zich inschrijven.

Stadsfotograaf
De stadsfotograaf is een ambassadeur van de gemeente, draagt bij aan de bekendheid van Nissewaard en benut de kracht van fotografie om Nissewaarders te verbinden met hun woon- en leefomgeving. Hij of zij maakt maandelijks een foto in Nissewaard ,rondom een vooraf bepaald (campagne)thema. De foto’s worden gebruikt in de on- en offline communicatie van Er Op Uit Nissewaard en gemeente Nissewaard en worden geëxposeerd op de fotoborden in het Centrumpark.

Inschrijven
Wilt u de eerste stadsfotograaf van Nissewaard worden? Stuur dan vóór 1 juli 2021drie foto’s via WeTransfer naar communicatie@nissewaard.nl onder vermelding van Stadsfotograaf. De drie foto’s moeten passen binnen het thema Toerist in Nissewaard, waarbij het herkenbaar is dat de foto’s in Nissewaard zijn gemaakt.

Winnaar
De inzendingen worden anoniem doorgestuurd naar de vakjury, die maximaal drie kandidaten selecteert. Zijn of haar foto’s worden gepubliceerd op de facebookpagina’s van Citymarketing Nissewaard en gemeente Nissewaard en op de gemeentelijke pagina in Groot Nissewaard. Uit de genomineerden kiest het publiek één winnaar die zich een jaar lang Stadsfotograaf van Nissewaard mag noemen. De winnaar wordt na de zomervakantie bekend gemaakt. Behalve de eer krijgt hij of zij ook een geldprijs van€ 500,-. En de foto’s worden gebruikt in de campagne(s) van Er Op Uit Nissewaard.

Kijk voor de specificaties en voorwaarden op eropuitnissewaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant