De kersverse ambassadeur in het Sophia Kinderziekenhuis.
De kersverse ambassadeur in het Sophia Kinderziekenhuis. Fotograaf Hans van Buuren

Ger Vos - Nieuwe ambassadeur Antwerpen Steppers

Algemeen 255 keer gelezen

Toen Ger Vos afgelopen week werd gevraagd om de nieuwe ambassadeur te worden van de Antwerpen Steppers, hoefde hij hier niet lang over na te denken. Hiermee volgt Ger zijn zeer gewaardeerde collega én vriend Lee Towers op.

De Antwerpen Steppers (Stichting Sport-Zeskamp Hoogvliet) zet zich in voor verschillende goede doelen. Middels het organiseren van honderden kilometers steptochten op een driepersoonsstep waarbij de onkosten volledig uit eigen middelen worden betaald, steppen zij geld bij elkaar voor het goede doel. Dankzij deze werkwijze kunnen de Antwerpen Steppers de donateurs garanderen dat de volledige donatie naar het doel gaat waarvoor zij op dat moment steppen.

In het weekend van 28 en 29 augustus zullen de Antwerpen Steppers een 24-uurs non-stopsteptocht organiseren voor Diergaarde Blijdorp waar sinds de coronacrisis circa 10.000 dieren een ongewisse toekomst tegemoet gaan. Er zijn, speciaal voor Diergaarde Blijdorp, unieke olifantjes verkrijgbaar. De opbrengst van deze unieke knuffels gaat honderd procent naar de diergaarde en de olifantjes gaan naar het Sophia Kinderziekenhuis.

Als kersverse ambassadeur heeft Ger op 11 juni, dankzij diverse donateurs, een hele berg unieke knuffels naar het Sophia Kinderziekenhuis gebracht om de zieke kinderen een beetje troost te kunnen bieden in hun strijd naar een gezonder leven. Als multimiljonair in mooie momenten, was het voor Ger Vos een eer om zijn eerste taak als ambassadeur te vervullen, waar grote namen als onder andere Ivo Opstelten en Lee Towers hem voor gingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant