Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Vaccinatielocatie Den Oert sluit 5 juli

Algemeen 950 keer gelezen

GGD Rotterdam-Rijnmond staat aan de vooravond van een grootse vaccinatieopgave. Deze maand werkt ze toe naar het zetten van 14.000 prikken per dag. Een enorme opgave waar GGD Rotterdam-Rijnmond klaar voor is. Na die piek in juni loopt het aantal prikken per dag sterk terug, waardoor ze ook minder capaciteit en dus minder locaties nodig heeft. Dit betekent dat ze met minder locaties open is vanaf juli.

Begin juli gaat de GGD van 14 naar 10 locaties. Ze bouwt het aantal locaties af, zodat ze snel en efficiënt kan vaccineren en ook het personeel optimaal kan inzetten. In de volgorde van afbouw wordt rekening gehouden met o.a. geografische dekking en hoe populair een locatie is bij het publiek. Vanaf 5 juli sluiten de volgende locaties: Lansingerland, Maassluis, Nissewaard en Sommelsdijk. 

Vaccinatielocaties regio Rotterdam-Rijnmond
Inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond kunnen zich op dit moment op 12 locaties, verspreidt over de regio, laten vaccineren: Schiedam, Spijkenisse, Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee), Rotterdam (de Van Nellefabriek, aan de kade bij het SS Rotterdam en Schuttersveld), Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Maassluis, Poortugaal, Ridderkerk en Vlaardingen. Vrijdag 11 juni opent de vaccinatielocatie in Hellevoetsluis, daarna opent de locatie in Lansingerland nog.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant