Afbeelding
Foto: gemeente Nissewaard

De Beloftes van Nissewaard

Algemeen 443 keer gelezen

Spijkenisse - Zaterdag 5 juni was Theater de Stoep het podium voor de live finale van de talenshow van Puls. Door de jury, bestaande uit David Taylor, wethouder Léon Soeterboek, Amber van Opijnen en Bolle Bof, zijn er uiteindelijk 6 winnaars gekozen binnen de categorieën Bands, Solo-artiest en Electronics. Zij mogen zich de ‘Belofte van Nissewaard’ noemen.

Het grootste talent van de avond was DJ Bradley Q samen met DanceSis. Hij kreeg namelijk niet alleen de prijs voor het grootste talent, maar ook de Puls Presentatie Belofte en is de uiteindelijke publiekswinnaar geworden!

Belofte van Nissewaard
De uiteindelijke winnaars mogen zich de ‘Belofte van Nissewaard’ noemen. Deze selecte club zal op diverse podia optreden. Eerder programmeerde Puls al muzikanten voor onder meer het Spijkenisse Festival en diverse andere muziekpodia in Spijkenisse. Naast de optredens zorgt Puls er ook voor dat de winnaars aan workshops mogen deelnemen die bijdragen aan het verbeteren van de act en mag iedereen een eigen nummer opnemen in een opnamestudio.

De winnaars en dus de Belofte van Nissewaard zijn:
De Puls Debutanten Belofte: Band Figure it Out
De Puls Orginaleits Belofte: Singer-Songwriter Nadia
De Puls Songwriting Belofte: Singer-Songwriter Nynke Noamaria
De Puls Strakheids Belofte: Band NILLIHC
De Puls Presentatie en Publieks Belofte: DJ Bradley Q en DanceSis

Kijk de livestream terug via: https://pulsmusic.nl/talentenshow

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant