Afbeelding

De bibliotheek is weer open!

Algemeen 178 keer gelezen

Alle vestigingen van Bibliotheek de Boekenberg zijn weer open. Je kunt er boeken en media uitzoeken, kranten en tijdschriften lezen, werken en studeren. Uiteraard blijven de coronamaatregelen van kracht om je bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen.

De Boekenberg is van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur geopend. Op zaterdag kun je tussen 10.00 en 16.00 uur een bezoek brengen. De bibliotheekvestiging in Heenvliet is elke maandag van 11.00 tot 13.00 uur en elke woensdag van 12.00 tot 14.00 uur geopend. De bibliotheekvestiging in Zuidland is elke dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur en elke donderdag van 15.30 tot 17.00 uur geopend. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt, geldt er per vestiging een maximum aantal bezoekers dat tegelijkertijd binnen mag zijn.

Werk- en studieplekken

Niet iedereen beschikt thuis over de juiste voorzieningen of voldoende ruimte om te kunnen werken. Daarom stelt de bibliotheek een aantal werk- en studieplekken in de Boekenberg weer beschikbaar. Het is niet nodig om vooraf te reserveren. Meld je bij binnenkomst aan bij de balie.

Spreekuren en activiteiten

In de loop van juni worden er weer kleinschalige activiteiten georganiseerd en zal een deel van de spreekuren weer fysiek plaatsvinden. In de tussentijd kun je gebruik blijven maken van het online aanbod en de telefonische spreekuren.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekdeboekenberg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant