Afbeelding

Samen eten in Hekelingen

Algemeen 438 keer gelezen

Vergezeld door een heerlijk zonnetje, waar het gedurende de dag eigenlijk niet naar uit zag, ging Team “Samen eten” op pad langs de ouderen van Hekelingen met de inmiddels bekende “Soepkar”.

De dames hadden deze keer gekozen voor een maaltijdsoep Harira met een pistolet, slaatje en een eigen gebakken kruidcake. 

Het was fijn om iedereen te zien en door het heerlijke weer kwamen de meeste ouderen naar buiten. Een ieder vroeg ‘wanneer zouden we weer in het dorpshuis van Hekelingen terecht kunnen?’ Nog even afwachten en flink duimen was het antwoord van alle kanten. 

Voor Joke en Carin is het iedere keer een uitdaging om een mooie gezonde maaltijd te bereiden. Dit lukt prima en tot nu toe is er sinds 2018 nog geen enkele maaltijd eerder op het menu geweest. En zoals alle voorgaande maanden mochten de dames gebruik maken van een golfkar om de maaltijden in rond te brengen, gesponsord door Firma van der Pols uit Zuidland, met Herman de Zwart als vaste chauffeur. Dit is nu een vast terugkerend en herkenbaar gebeuren in Hekelingen geworden, de golfkar (soepkar) die rond rijdt. Voorlopig blijven de dames op deze wijze actief om het contact met de ouderen te behouden. 

Opgeven kan via: sameneten13@gmail.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant