Afbeelding
Foto Ok.nl

Jumbo winkels in Spijkenisse doneren 2571 euro aan voedselbank

Algemeen 411 keer gelezen

De drie Jumbo winkels in Spijkenisse hebben vandaag maar liefst 2571 euro gedoneerd aan de lokale voedselbank. Dit bedrag is in de afgelopen weken ingezameld tijdens een doneeractie waarbij klanten aan de kassa één euro konden doneren. Jumbo heeft een extra bijdrage geleverd door het bedrag met 25 procent te verhogen.

Veel mensen zijn helaas afhankelijk van de voedselbank. Jumbo gaf daarom op 28 april het startsein voor een landelijke doneeractie waaraan ruim 450 winkels in heel Nederland hebben deelgenomen. Zo ook de Jumbo winkels in Spijkenisse, die klanten opriep om een mooi gebaar te maken. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven. 

Vandaag overhandigde Danny Stok van Jumbo Hadewychplaats, Jan Blaak van Jumbo Groenewoud en Chimene Brugmans van Jumbo Vlinderveen het bedrag in de vorm van een symbolische cheque aan de lokale voedselbank in Spijkenisse. “We zijn ontzettend blij dat we met deze donatie ons steentje kunnen bijdragen aan het werk van de lokale voedselbank. We willen al onze klanten dan ook van harte bedanken voor hun bijdrage”, aldus Danny Stok, filiaalmanager van Jumbo Hadewychplaats.

“Dankzij deze hartverwarmende actie van Jumbo is het mogelijk om nog meer mensen te helpen die het juist in deze tijd extra moeilijk hebben. Hier zijn we Jumbo en haar klanten ontzettend dankbaar voor”, zegt Anco Bonninga van de voedselbank in Spijkenisse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant