Afbeelding
Foto: PR

Informatiebijeenkomst voor mantelzorgers

Algemeen 224 keer gelezen

MEE Mantelzorgondersteuning Zuid-Hollandse Eilanden organiseert een gratis online informatiebijeenkomst speciaal voor mantelzorgers.

Het doel van de bijeenkomst is om mantelzorgers bekend te maken met welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn in de regio. Alle mantelzorgers van de Zuid-Hollandse Eilanden zijn van harte uitgenodigd voor deze online bijeenkomst. Aanmelden kan via 0181 333507 of servicebureau@meeplus.nl

MEE Mantelzorg organiseert speciaal voor mantelzorgers een informatieve online bijeenkomst over het ondersteuningsaanbod voor u als mantelzorger. Tijdens de online workshop wordt er dieper ingegaan op de ondersteuningsmogelijkheden. U krijgt meer informatie en inzicht in wat er is en waar u terecht kunt. U kunt hierbij denken aan de cursus de Zorg de Baas, individuele ondersteuning, Respijtzorg de Dag van de mantelzorg en de Mantelzorgwaardering. Er is uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Maar ook over wat MEE Plus nog meer doet, zoals de afdeling cliëntondersteuning.

Er zijn twee momenten waarop de online bijeenkomst plaatsvindt, zodat u kunt kiezen welk dagdeel u het beste uitkomt om hierbij aan te sluiten:

- Woensdagavond 19 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur
- Vrijdagmiddag 21 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur

Er is een maximum aantal deelnemers van 20 personen, dus meld u snel aan! U kunt zich aanmelden vóór vrijdag 14 mei via servicebureau@meeplus.nl, of via het telefoonnummer: 0181 333 507. Vermeld hierbij in het onderwerp ‘Informatiebijeenkomst mantelzorg' en in de mail uw voor- en achternaam en mailadres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant