Mede dankzij het zonnetje werd het een geslaagde dag.
Mede dankzij het zonnetje werd het een geslaagde dag. Foto: PR

Leerlingen van Op Dreef genoten tijdens Koningsspelen

Algemeen 807 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 23 april vonden op samenlevingsschool Op Dreef de Koningsspelen plaats. Deze feestelijke dag kon dit jaar gelukkig wel doorgaan.

De derdejaars studenten van Het Albeda College hebben deze dag georganiseerd en in goede banen geleid. 's Morgens vroeg kwamen de kinderen al vrolijk en mooi gekleed de school binnen. Ook de leerkrachten en leden van de ouderraad waren in het oranje gekleed!

Doordat er een goed tijdschema was gemaakt en er voldoende hulp was, konden de klassen apart van elkaar de spellen doen. Op deze manier is de dag geheel coronaproof verlopen. De kinderen konden genieten van allerlei activiteiten in- en om de school. De onderbouw leerlingen konden schatgraven, zaklopen, mooie stoepkrijt kunstwerken maken en springen op het springkussen. De bovenbouw leerlingen hebben gedanst, gevoetbald, een hoepelspel gedaan en konden zich uitleven op de grote stormbaan. In de klas zijn er nog mooie kroontjes geknutseld en kon iedereen meedoen aan de kleurwedstrijd en in enkele klassen is er een speciale editie muziekbingo gespeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant