Afbeelding
Foto: Madeleine de Haas.

Snel resultaat bij Corona Teststraat Nissewaard

Algemeen 5.155 keer gelezen

Spijkenisse - Op het parkeerterrein bij het Carlton Hotel, staan een portocabin en een tent. Hier is Corona Teststraat Nissewaard gevestigd.

Voorheen moest u voor een PCR test met certificaat naar Hellevoetsluis of Rotterdam, nu kan het dichterbij huis.

Spijkenisse
'Er was niets in Spijkenisse', vertelt Lenny Lingbeek. Een bevriende huisarts vroeg me om samen met hem deze testlocatie op te zetten.' Lenny neemt zelf de testen af, de arts zorgt voor de benodigde certificaten en reisdocumenten. 'Ik geef triage trainingen in de zorg. In het begin van de corona uitbraak heb ik bij een uitzend bureau sneltesten afgenomen voordat ze aan het werk mochten in de kassen’.

Drie testmogelijkheden
Bij de teststraat kunt u terecht voor een drietal testen: de PCR-test inclusief reisdocument die u nodig heeft voor vakantie, ziekenhuisopname of werk, de corona sneltest en de sneltest op antistoffen. De eerste twee testen worden afgenomen met het bekende wattenstaafje. Bij de sneltest hoort u binnen een kwartier de uitslag, bij de PCR test volgt de uitslag binnen 24 uur. Deze testen worden drie maal per dag naar het laboratorium gebracht.

'Alles via een veilige verbinding.' Bij de sneltest op antistoffen krijgt u een vingerprik. Binnen 15 tot 20 minuten weet u of de corona heeft gehad of op dit moment heeft.

Afspraak maken
Een afspraak maken is heel simpel. Dat kan via www.coronateststraatnissewaard.nl. De site is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Voor vragen kunt u bellen naar: 0181-201104.

Openingstijden
U kunt zeven dagen per week de test laten afnemen, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur, in het weekend is de locatie slechts een halve dag geopend. Geef bij het maken van een afspraak duidelijk aan welke test er afgenomen moet worden. Betalen doet u via de website, veilig voor u en voor de testlocatie.

Korting voor groepen
Voor grote groepen is het mogelijk om korting te krijgen. Hiervoor kunt u via een mail een offerte aanvragen. Ook voor bedrijven is het mogelijk om korting aan te vragen én indien gewenst, komt er iemand op uw eigen locatie de testen afnemen, mits er minimaal vijf mensen getest moeten worden.

Kosten
De kosten voor beide sneltesten bedragen € 69,00 per test. Voor een PCR test betaalt u normaal gesproken € 139,00, als openingsaanbieding is dat nu € 79,00.

Wilt u meer weten, kijk dan op www.coronateststraatnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant