Afbeelding
M. de Haas

Inspiratiebijeenkomst Erfgoed Nissewaard

Algemeen 256 keer gelezen

Op maandag 26 april vindt de digitale inspiratiebijeenkomst Erfgoed plaats. 

Het doel van de bijeenkomst, die om 19.30 uur start, is om een ieder die te maken heeft bij cultureel erfgoed de gelegenheid te geven mee te praten over de toekomst van het culturele erfgoed in de gemeente Nissewaard.

Netwerk vergroten
De gemeente wil het draagvlak voor het behoud van het Cultureel Erfgoed vergroten door een actief netwerk te creëren van organisaties en individuen die zich inzetten voor het beheer, behoud en het nut van Cultureel erfgoed. Mensen met een eigen specialisme, maar die elkaar ook onderling kunnen inspireren en ondersteunen.

Gastspreker Evelien Masselink
Evelien Masselink is coördinator business development en senior-adviseur op het gebied van erfgoed en publiek bij Erfgoedhuis Zuid-Holland. Ze geeft trainingen PR & Communicatie en trainingen over lokale relevantie en burgerschap aan erfgoedinstellingen. Tijdens de Inspiratiebijeenkomst Erfgoed gaat ze verder in op deze onderwerpen.

Aanmelden
U kunt zich tot maandag 19 april voor de digitale Inspiratiebijeenkomst aanmelden via een mail naar combinatiefunctionaris@nissewaard.nl of door de QR-code te scannen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant