Afbeelding
Foto: De Boekenberg

Lees je door de lockdown!

Algemeen 267 keer gelezen

Vanwege de lockdown is de bibliotheek al even gesloten. Gelukkig kunnen leden in deze gekke tijd wel blijven genieten van mooie verhalen door middel van de afhaalbieb. Boeken worden thuis gereserveerd en kunnen opgehaald worden in de verschillende vestigingen. 

Wie niet zo goed weet wat hij of zij wil lezen, kan een goedgevulde verrassingstas bestellen. En natuurlijk staan de digitale deuren van de online bibliotheek wagenwijd open. Met dit aanbod lees je je moeiteloos door de lockdown.

Maak gebruik van de Afhaalbieb
In alle vestigingen van Bibliotheek de Boekenberg is een afhaalbieb. Leden kunnen via de website of app van de bibliotheek boeken reserveren. Hun bestelling wordt verzameld en kan binnen enkele dagen worden opgehaald in de bibliotheekvestiging in Spijkenisse, Heenvliet of Zuidland. Tijdens de lockdown mag je de boeken langer lenen en je betaalt in deze periode ook geen boetes. Lukt het niet om online boeken te reserveren, dan kun je natuurlijk ook bellen naar 0181-616622 om je bestelling door te geven.

Bestel een verrassingstas of kom een boek uitzoeken
Vind je het fijn om te blijven lezen, maar weet je niet welk boek je wilt lenen of vind je het online reserveren lastig? Bestel dan een verrassingstas. Via de website van de bibliotheek kun je doorgeven welke boeken je graag leest, zodat de medewerkers een goedgevulde tas voor je kunnen samenstellen. Zo lees je boeken uit je favoriete genre of kun je je eens laten verrassen door andere verhalen. 

De bibliotheek snapt dat veel leden graag even willen snuffelen tussen de boeken. Daarom staat er bij de afhaalbieb in de Boekenberg sinds kort ook een kast met nieuwe boeken. Zo kun je nog even de beschrijving op de achterkant van het boek lezen en om leesadvies vragen.

Online bibliotheek
Als bibliotheeklid kun je ook gebruikmaken van het uitgebreide aanbod van e-books en luisterboeken van de online bibliotheek. Deze boeken kun je thuis vanaf je tablet, e-reader, smartphone en computer lezen en luisteren. Je hoeft er dus nog geen eens de deur voor uit! De online bibliotheek biedt daarnaast nog vele andere extra’s zoals de TijdschriftenBieb: een gratis app waarmee je 16 verschillende tijdschriften kunt lezen. Leden kunnen ook nog eens gratis 160 verschillende online cursussen volgen.

Ontdek het volledige aanbod op www.bibliotheekdeboekenberg.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant