Dit jaar organiseren Robbert, Tom en Sven een driedaags voetbalkamp.
Dit jaar organiseren Robbert, Tom en Sven een driedaags voetbalkamp. Foto: Foto-OK.nl

Tweede editie Voetbal Academy Nissewaard

Algemeen 915 keer gelezen

Spijkenisse – Jarenlang waren ze actief bij VV Spijkenisse, maar inmiddels hebben ze allemaal hun weg gevonden als (semi) profvoetballer: Robbert de Vos (FC Emmen), Tom den Boer (Nieuwenhoorn) en Sven Mijnans (Sparta).

Vorig jaar hebben ze de Voetbal Academy Nissewaard opgericht en een tweedaags voetbalkamp voor kinderen van 5 tot 12 jaar georganiseerd. Het kamp was een groot succes en dus vindt er dit jaar opnieuw een kamp plaats. En dit jaar is het kamp voor kinderen t/m 15 jaar.

'De samenwerking met VV Spijkenisse en de gemeente verliep vorig jaar prima', zegt Robbert. 'In korte tijd hebben we een leuk kamp op kunnen zetten. Dit jaar hebben we meer tijd voor de voorbereidingen en daardoor kunnen we ook een leuk programma voor drie dagen organiseren.' Door de opzet waarvoor gekozen is, kunnen er ook meer kinderen meedoen. 'We hebben gezien dat de kinderen genoten. Ze kwamen wat timide binnen maar je zag ze groeien. En dat gaf energie.'

Het Soccercamp is van 19 t/m 21 juli. Deelnemers schrijven zich in voor drie dagen en zijn dan tussen 8.30 en 16.00 uur bezig met voetbal. In de ochtend wordt er aandacht besteed aan techniek, in de middag staat plezier voorop. 'We gaan uiteraard ook weer profvoetballers uitnodigen, maar er is ook tijd voor leuke activiteiten en spelletjes.' Plezier staat voorop, maar uiteraard is wel de betaling dat er ook wat geleerd wordt.

Inschrijven voor het kamp is al mogelijk. Dat kan via www.voetbalacademynissewaard.nl De kosten bedragen € 125,00 en daarbij zijn lunch, drinken en een shirt inbegrepen. Robbert: 'We kunnen ongeveer 150 kinderen kwijt, dus we hopen dat er veel inschrijvingen komen ook al is het kamp in de eerste week van de zomervakantie.'

Topvoetballers in de dop luisteren geïnteresseerd toe.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant