Afbeelding
Foto: PR

Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden organiseert Cybertalkshow met Kees van der Spek

Algemeen 187 keer gelezen

Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden organiseert samen met partners zoals Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam op 1 april een cybertalkshow voor ondernemers met Kees van der Spek. 

Naast de misdaadjournalist en programmamaker Kees van der Spek, bekend van het Tv-programma ‘Oplichters in het buitenland’, zitten een slachtoffer (ondernemer) van cybercrime, een ethisch hacker en de Politie aan tafel. 

 ’Cybernetwerk ZHE is een uniek samenwerkingsverband tussen publiek private partijen met als missie om ondernemers met als missie om ondernemers weerbaar te maken tegen cyberaanvallen. Op de Zuid-Hollandse Eilanden zijn zo’n 14.500 ondernemers actief die binnen de doelgroep vallen en slachtoffer kunnen worden van cybercriminaliteit. Een voorbeeld hiervan is de recente kwetsbaarheid in Microsoft Exchange waarbij de overheid de wettelijke grondslag mist om dit bericht met niet-vitale organisaties te kunnen delen. Alleen door nauw samen te werken kunnen cybercriminelen buiten de deur worden gehouden’, aldus Christian Boertje, voorzitter van Stichting Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden. 

Ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen zich via de website van Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden gratis inschrijven: https://cybernetwerkzhe.nl/inschrijven/ 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant