Afbeelding

LOB Nissewaard doet niet mee aan gemeenteraadsverkiezingen van 2022

Politiek 760 keer gelezen

Afgelopen maandag heeft LOB Nissewaard een ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering hebben de leden gesproken over de toekomst van de partij.

LOB Nissewaard is een eenmansfractie (met ondersteuning van twee commissie leden) binnen de gemeenteraad, ondanks de beperkte omvang, weten de inwoners van onze gemeente de partij goed te vinden als ze hulp of advies nodig hebben. Ook de inbreng in de gemeenteraad en de commissievergaderingen gaan naar tevredenheid.

Echter; LOB Nissewaard kampt al jaren met een beperkt aantal mensen dat zich enthousiast inzet voor het werk binnen de partij. Hierdoor komt het meeste werk op dezelfde mensen neer. Er wordt in de nabije toekomst geen groei verwacht in het ledenbestand. Daarom hebben de leden van LOB Nissewaard afgelopen maandag besloten om niet meer deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

De huidige raads- en commissieleden; Sip van der Weg, Gerard Karlas en Nel Gort zullen, ieder voor zich, een keuze maken over hun toekomst binnen de politiek.  Zij willen echter wel benadrukken dat zij zich voor de volle 100% in zullen blijven zetten voor de inwoners en LOB Nissewaard tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant