Afbeelding
vvd

Nissewaardse VVD bedankt kiezers en vrijwilligers

Politiek 532 keer gelezen

De VVD is bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de grootste partij geworden in Nissewaard met 22,41% van de stemmen (+2,16%). De Nissewaardse VVD wil de kiezers bedanken die de VVD het vertrouwen hebben gegeven om ons land uit de coronacrisis te leiden en een vliegende start te maken met het herstel. Ook wil ze de vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne.

Fractievoorzitter Angelique Twisker: ‘Ik ben trots op onze tientallen vrijwilligers die door weer en wind huis aan huis flyers hebben bezorgd om Nissewaarders op te roepen VVD te stemmen. Uiteraard blijven we ons ook lokaal inspannen voor de kiezer op thema’s als veiligheid, gezonde gemeentefinanciën, maar ook woningbouw gelet op het enorme tekort aan woningen.’

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in Nissewaard. De Nissewaardse VVD zal er alles aan doen om, net als de afgelopen 3 jaar ook het komende jaar, het vertrouwen van u als Nissewaardse kiezer waar te maken. Heeft u vragen of wilt u met hen  in gesprek over wat voor u in onze gemeente belangrijk is of beter kan? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar fractie@vvdnissewaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant