Afbeelding
Foto: PvdA

PvdA Nissewaard introduceert het Duurzaamheidsduo

Politiek 700 keer gelezen

We kunnen er niet meer omheen: het klimaat verandert en het milieu wordt aangetast door onze levenswijze. Dit heeft grote gevolgen voor onze planeet, ons land en onze gemeente. Is er dan geen hoop op verbetering? De PvdA is van mening dat we echt wel wat kunnen doen om de situatie te verbeteren. We kunnen allemaal naar draagkracht ons steentje bijdragen. 

Hidde Douma en Hanneke Stengs, het Duurzaamheidsduo van de PvdA Nissewaard, gaan proberen de kleine en de grote problemen aan te pakken samen met de inwoners van Nissewaard. Daarom zullen er maandelijkse tips te vinden zijn op de Facebookpagina van de PvdA Nissewaard. Tips die makkelijk zijn uit te voeren en toch een groot verschil kunnen maken. Ook zal er regelmatig een Groene Pluim van de Arbeid uitgereikt worden aan organisaties die zich bezighouden met duurzaamheid in Nissewaard. Afgelopen maand is de eerste Groene Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de ‘Generatie Moestuin’ in Spijkenisse Noord. 

In maart zal de week van de nestkast worden georganiseerd, waar nestkastjes zullen worden uitgedeeld om meer vogels in de wijken te verwelkomen. Naast deze periodieke acties ruimen de vrijwilligers van de PvdA Nissewaard één keer per maand zwerfafval op in de gemeente. 20 Maart is het de Landelijke Opschoondag en de PvdA heeft zich al aangemeld. Doet u ook mee? Het maakt niet uit of het grote of kleine projecten zijn. Samen kunnen we het verschil maken! Doe mee met Hidde en Hanneke. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant