Afbeelding
Foto: pixabay.com

Geef jongeren in deze tijd perspectief

Politiek 155 keer gelezen

Tijdens de Raadsvergadering van 3 maart heeft de Nissewaardse VVD aandacht gevraagd voor beperkingen waarin jongeren leven door de Coronamaatregelen. Dit naar aanleiding van berichten van feestende jongeren in het Bernissegebied en een grote barbecue in Maaswijk.

Dit eerste evenement is door handhaving en politie beëindigd, ‘maar het geeft wel aan hoe de vlag erbij hang’, aldus Angelique Twisker, fractievoorzitter van de VVD. ‘Het mooie voorjaarsweer komt eraan, dus vragen wij van het jongerenwerk om extra activiteiten te organiseren voor onze jeugd’, zo vervolgt commissielid Michaël van Soest.

De VVD hoopt hiermee dat de aanzet gegeven kan worden om voor de jeugd meer te organiseren en perspectief te bieden, zeker nu er tot 27 jaar ook weer in teamverband buiten gesport mag worden. Alle opgespaarde energie van de wintermaanden moet er uit en dat betekent werk aan de winkel om hier passende oplossingen voor te bedenken! ‘We hebben van de wethouder wel de toezegging dat er een intensivering van het jongerenwerk in gang gezet gaat worden, waar wij als VVD heel blij mee zijn’, zo besluit Angelique Twisker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant