Afbeelding
Koop Lokaal

Lucas Boer Interieurbouw voor design en functionaliteit

Algemeen 808 keer gelezen

Lucas Boer begon in 2018 met zijn eigen onderneming Lucas Boer Interieurbouw. Lucas levert prachtige en vooral unieke maatwerkmeubelen die in zijn professioneel ingerichte werkplaats in Rotterdam worden ontworpen en gerealiseerd. Zijn werkgebied is voornamelijk de regio Voorne-Putten.

Lucas begon al tijdens zijn opleiding tot meubelmaker met zijn eigen bedrijf. Zijn interesse ligt echt bij het maatwerk, dus kasten en meubelen ontwerpen en maken voor die plekken in huis waar alleen maar maatwerk past. Dus bijvoorbeeld in ruimtes met schuine muren en plafonds. Het kan dan gaan om een inloopkast, een badkamermeubel of juist kleine meubels of tafels. Zo kan dankzij het maatwerk van Lucas toch ieder stukje in huis benut worden. En wilt u bijzondere schuifdeuren voor uw kasten, zoals de tegenwoordig erg populaire zogeheten loftdeuren, ook deze maakt Lucas geheel op maat en naar eigen ontwerp. 

De combinatie van de kennis en ervaring van Lucas en zijn passie voor het vak, zorgen ervoor dat Lucas Boer Interieurbouw een constante hoge kwaliteit levert, zowel in design als in functionaliteit. Wat Lucas bovendien ook belangrijk vindt, is het meedenken met de klant. 

Zelf opmeten
Allereerst wordt een vrijblijvende afspraak gemaakt bij de mensen thuis. Daarbij worden de wensen besproken en kan Lucas met eigen ogen de ruimte zien waar het meubel moet komen. ‘Bovendien kan ik dan zelf alles opmeten’, vertelt Lucas. ‘Want ook dat is precisiewerk en de maten moeten echt perfect kloppen, want anders past het meubel niet. Daarna krijgen ze een offerte thuisgestuurd samen met een 3D tekening. Zo krijgt men een heel goed beeld van hoe het meubel eruit komt te zien. Als mensen dat willen, is het ook mogelijk dat wij na plaatsing eveneens de complete afwerking verzorgen, zoals de sierlijsten en eventueel plinten op maat.’

Stalen kapstokken
Sinds kort maakt Lucas ook stalen kapstokken, gecombineerd met hout. De stijl is industrieel, welke nu dus heel erg populair is. ‘Ook de hangertjes maak ik zelf’, vertelt Lucas. ‘Daarbij maak ik gebruik van een computer gestuurde frees, een CNC. Ik ben ermee begonnen toen een klant aan me vroeg of ik ook een kapstok kon maken. Ik kreeg toen wat voorbeeldfoto’s en aan de hand daarvan heb ik in overleg met de klant een eigen ontwerp gemaakt. Ook heb ik daar toen nog een losstaand kastje bij gemaakt in dezelfde stijl. Het ontwerp is echter zo leuk geworden, dat ik hem nu dus ook als vast model verkoop.’

Eigen etalage
Sinds zes maanden heeft Lucas Boer Interieurbouw ook een etalage ingericht in het winkelcentrum in Spijkenisse. Hier kan men met eigen ogen zien wat er zoal door hen is gerealiseerd.

Vacature
Lucas heeft het ontzettend druk met opdrachten en is daarom hard op zoek naar vaste versterking voor zijn team. Dus heb je affiniteit met dit vak, ben je vooral heel erg handig in maatwerk en ga je een uitdaging niet uit de weg? Neem dan contact met hem op!

Lucas Boer Interieurbouw
Anthony Fokkerweg 68
3088 GG Rotterdam
Tel. 0181 600 234
info@lucasboerinterieurbouw.nl
www.lucasboerinterieurbouw.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant