Vanwege corona kon de open dag niet doorgaan. Er was nu een digitale rondleiding.
Vanwege corona kon de open dag niet doorgaan. Er was nu een digitale rondleiding. Foto: Foto-OK.nl

De Ring Live: online open dag van de Ring van Putten

Algemeen 605 keer gelezen

Spijkenisse - Scholengemeenschap De Ring van Putten, heeft afgelopen zaterdag een zeer succesvolle online rondleiding georganiseerd. Maar liefst 950 volgende gezinnen keken online mee.

Basisschoolleerlingen en hun ouders die zich oriënteren op de overstap naar de middelbare school, werden meegenomen in het schoolleven van De Ring. Een open huis waarbij vanuit huis een rondleiding door de school te volgen was. Via een rechtstreeks uitgezonden interactief programma, kreeg men een impressie van het aanbod. Men kon meedoen met een online les. Maar liefst 160 kinderen volgden de les `Global perspectives en wiskunde’ vanuit huis. Men werd voorgesteld aan het leerlingen lab, de vreemde talen, de talenturen en de rol van de persoonlijke coach. Uiteraard kwam de welbekende brugklas uitgebreid aan bod. Diversen leraren en leerlingen kwamen hierbij aan het woord. Daarnaast bestond er de unieke mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek nader kennis te maken en vragen te stellen.

Marcella Ketting, pr-medewerkster bij De Ring, zegt dat dit event voor iedereen ver boven verwachting is verlopen! Mocht je de rondleiding hebben gemist, kijk dan op www.deringvanputten.nl. Hier vind je ook de leerlingenbrochure welke de school heeft ontwikkeld voor nieuwe leerlingen, of kun je de virtual tour volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant