Virgil en zijn collega Serapis Janga.
Virgil en zijn collega Serapis Janga. Foto: RJ's Photagraphy

De impact van corona

Algemeen 1.045 keer gelezen

In deze rubriek belichten we iedere week een ondernemer, bedrijf, vereniging of persoon uit Nissewaard. We vragen naar hun ervaringen tijdens deze bijna onwerkelijke Covid-19 periode.

Deze week een blik op Virgil Nooitmeer, een energieke personal trainer.

Virgil is zelfstandig personal trainer, en helpt mensen met het creëren van hun ideale lichaam. Zijn visie is bedoeld voor gedreven mensen die fysiek krachtig in hun vel willen zitten en zichzelf graag uitdagen tot groei in hun fysieke ontwikkeling.

Virgil Nooitmeer helpt mensen om `Nooit Meer’ hetzelfde te zijn, aldus zijn dynamische gedachtegang. Hij vertelt dat hij iemand is, die gelooft in mogelijkheden en ook graag mensen helpt om die mogelijkheden om te zetten in actie.

`Natuurlijk zou het fantastisch zijn als deze situatie snel weer voorbij is. Het zorgt er nu voor dat ik minder fysiek in contact met mensen kan zijn. Ik mis het face to face contact met mijn klanten. Dat vind ik gewoon heel vervelend!’, verteld Virgil. Zorgen hebben is gezond en menselijk, volgens deze sportieveling. Hierdoor ziet hij het hebben van zorgen niet als iets slechts. Zelf zorgt hij ervoor dat hij iets met zijn zorgen doet. In dit geval het schakelen van offline naar online begeleiding. Momenteel werkt hij samen met videospecialisten om in deze periode een online aanbod te kunnen bieden. Dit is tevens ook het meest positieve dat corona voor hem heeft gedaan. `Ik ben creatiever gaan denken met extra verdieping in mentale gezondheid om de mensen thuis te kunnen (onder)steunen!’, zo legt deze sprankelende persoonlijkheid ons uit.
Het coronavirus, brengt problemen en gevaren met zich mee, die vragen om een krachtige reactie. Zoals het moeten sluiten van de sportscholen. Hij legt uit dat zijn functie nog werkbaar is. Zo kan hij momenteel buiten en digitaal mensen blijven begeleiden. Een mondkapje blijft wennen voor hem. Hij vindt het volgens eigen zeggen, vreselijk om te dragen!

Maar hij neemt zijn verantwoordelijkheid hierin en draagt het. `Het doet mijn ego pijnlijk realiseren dat ik een stuk knapper ben met mijn gezicht bedekt’, grapt Virgil.
Ter afsluiting wil de enthousiaste coach, ons meegeven dat we te allen tijde moeten blijven focussen op hetgeen waar men controle op heeft. Op externe factoren heeft men vaak niet direct invloed.

Op het eigen gedrag hebben we wel invloed. `Kies ervoor om te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Ik gun het jullie. Blijf sterk, blijf verantwoordelijkheid nemen voor je leven en pak de mogelijkheden die er altijd zijn!’, zo sluit Virgil krachtig af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant