Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl
Koop Lokaal

I&P Computerservice: al 25 jaar hulp bij computerproblemen

Algemeen 1.410 keer gelezen

Iedereen zal het herkennen: de computer doet niet wat u wilt, hij loopt om de haverklap vast, het scherm van de laptop doet het niet meer of de computer wordt ineens ontzettend traag. Voor deze en vele andere problemen staat I&P Computerservice al 25 jaar voor u klaar.

Zeker nu is de computer onmisbaar. ‘Thuiswerken, contact leggen met anderen, online shoppen, door corona is goed werkende en betrouwbare apparatuur belangrijker dan ooit’, vertelt eigenaar Kees van den Berg die al ruim 30 jaar in het vak actief is. Er zijn vele vaste klanten die telkens weer de weg weten te vinden naar I&P Computerservice. De wensen van de klant staan centraal en de doorlooptijd van een reparatie is doorgaans vrij kort. ‘Als het nodig is, werken we ’s avonds en in het weekend door om ervoor te zorgen dat de klant zo snel mogelijk weer verder kan.’

In 1997 besloot Kees al zijn kennis en ervaring van automatisering te gebruiken voor een eigen reparatiebedrijf. Dit werd I&P Computerservice, vernoemd naar zijn zoons, Ingmar en Paul. Een van die zonen, Ingmar, was al vroeg betrokken bij de zaak. De hobby liep ietwat uit de hand, waarna Kees besloot een eigen winkel te openen. Eerst op de Maasboulevard, en later op winkelcentrum ’t Plateau die hij samen met zijn zoon bestierde. Regelmatig waren er stagiaires en cliënten van instellingen aan het werk bij I&P Computerservice, wat het sociale karakter onderstreept. De meest wonderlijke problemen zijn de revue gepasseerd. ‘We hadden een keer iemand in de winkel die over zijn laptop was gefietst’, lacht Kees. Klanten zijn bij een reparatie vooral bezorgd over de gegevens die op de computer staan. ‘Maar meestal kunnen we de foto’s en documenten er nog afhalen’, aldus Kees. Service op locatie is eveneens mogelijk, zo hoeft de klant niet de deur uit.

I&P Computerservice gaat door, waar de meeste anderen al gestopt zijn. ‘Er blijkt veel behoefte te zijn aan ons, we hebben veel vaste klanten.’ Een nieuwe pc of laptop levert I&P Computerservice ook. ‘Samen met de klant kijken we dan wat de behoeftes en wensen zijn, en bieden aan de hand daarvan een passende oplossing aan’, aldus Kees. Op de achtergrond zijn zijn vrouw Anita en zoon Ingmar nog steeds actief voor het bedrijf.

I&P Computerservice is gevestigd aan Helmgras 1 in Spijkenisse. De openingstijden zijn: maandag 13.00-17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur. 

I&P Computerservice v.o.f.
Helmgras 1
3206 SJ Spijkenisse
info@inpc.nl
0181-649831
www.inpc.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant