Afbeelding
Foto: Chris Bonis

De Ring Live, haar Open Huis bij jou thuis

Algemeen 322 keer gelezen

Spijkenisse - De scholen in Nederland zijn gesloten. Hoe kunnen basisschoolleerlingen zich nu oriënteren op hun overstap naar de middelbare school?

Scholengemeenschap De Ring van Putten heeft de oplossing: De Ring Live! Bezoek op zaterdagochtend 6 februari om 11.00 uur het Open Huis van De Ring van Putten gewoon vanuit huis. Een coronaproof Open Huis dus!

Op zaterdagochtend 6 februari ontvangt De Ring alle leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders in een rechtstreeks programma dat via de website van de school wordt uitgezonden: De Ring Live! Dit interactieve programma begint om 11.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De bezoekers krijgen informatie over De Ring en zij kunnen meedoen aan een online les. Bovendien biedt de school de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek nader kennis te maken en vragen aan de school te stellen.

De Ring Live is op zaterdag 6 februari te zien op de site van De Ring van Putten: www.deringvanputten.nl. Leerlingen die willen meedoen aan de interactieve online les moeten hun telefoon bij de hand houden. Geïnteresseerden die het liveprogramma hebben gemist, kunnen het elk moment terugkijken.

Kun jij ook niet wachten tot 6 februari? Doe dan nù al de virtual tour van de school. Je kunt het gebouw verkennen, filmpjes kijken, veel informatie vinden en meedoen aan een prijsvraag! De Virtual tour is ook op de site van De Ring te vinden: www.deringvanputten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant