Alle vaste klanten van Tafeltje Dekje kregen namens SBO Bernisse een extra lekkernij aangeboden
Alle vaste klanten van Tafeltje Dekje kregen namens SBO Bernisse een extra lekkernij aangeboden

Een eindejaarsattentie van SBO Bernisse

Algemeen 464 keer gelezen

Wat als een jaar begon waarin ze als SBO Bernisse leuke en ambitieuze plannen hadden, veranderde dat in maart al snel toen de Covid-19 pandemie in de gehele wereld zijn intrede deed.

Dat het een dusdanig grote impact zou gaan krijgen op ons dagelijkse doen en laten ,konden we toen nog niet bevroeden. Ook als SBO Bernisse moesten ze met hun dienstverlening nagenoeg volledig in de “pauzestand” met uitzondering van hun maaltijddienst Tafeltje Dekje.

De vaste klanten van Tafeltje Dekje konden ze gelukkig blijven bedienen met hun warme en/of koude maaltijden. Ze hebben de chauffeurs gelukkig ook bereid gevonden de maaltijden ondanks de spannende en ongewone tijd tijdens de Covid-19 pandemie toch bij hun klanten te blijven bezorgen. Daar zijn ze als SBO enorm blij mee en ook dankbaar voor.

Om toch nog een klein feestelijk tintje aan de bijzondere oudejaarsavond te geven, hebben zij gemeend alle klanten van Tafeltje Dekje namens het SBO een toepasselijke lekkernij aan te bieden om die avond of op nieuwjaarsdag lekker op te kunnen eten met een klein frisdrankje erbij.

SBO Bernisse wenst iedereen namens alle medewerkers een gezond en mooi 2021 toe!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant