Afbeelding

Kyokushin Fight Academy opent haar deuren

Algemeen 881 keer gelezen

Spijkenisse - De Kyokushin Fight Academy (KFA) is een full-contact karate school in de gemeente Nissewaard, waar de focus ligt op zowel fysieke als mentale training.

Er worden verschillende trainingen verzorgd waaronder full-contact karate, CKI (conditie, kracht, interval) training en gevechtstraining. Het doel van de KFA is om ervoor te zorgen dat jongeren sterk in hun schoenen staan en altijd streven naar het uiterste. De trainingen zijn voor zowel beginners, gevorderden als topatleten.

In verband met de nieuwe maatregelen voor het corona-virus wordt er niet meer getraind in de dojo gelegen bij sportcenter Celica, maar vinden de lessen nu tot eind januari in de open lucht plaats. De KFA begrijpt dat deze periode lastig kan zijn voor vele jongeren en roept daarom alle jeugd in Nissewaard en omstreken onder de 18 jaar op om gezond en actief in beweging te blijven door tot eind januari kosteloos mee te trainen bij de KFA.

Normaliter verzorgen zij zowel trainingen voor de jeugd als voor de volwassenen, maar door de nieuwe maatregelen heeft de KFA zich beperkt tot hardlooptrainingen in groepjes van 2 op 1.5 meter afstand van elkaar. Elk groepje rent een andere route, waardoor ze elkaar niet zullen tegenkomen. De afstanden die gelopen worden zijn 5, 10 en 15 km. Kom ook hier gezellig een keer meelopen.

Voor meer informatie, stuur een bericht naar 0624892666, of mail naar contact@kyokushinfightacademy.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant