Afbeelding
Foto: Ring van Putten

Ring van Putten verzamelt kerstpakketten voor voedselbank

Algemeen 512 keer gelezen

De Ring van Putten is sinds kort een UNESCO school en behoort tot een netwerk waarbij mensenrechten, intercultureel leren, duurzaamheid en wereldburgerschap centraal staan in het curriculum. 

Vanuit dit scholennetwerk is er een kerstpakkettenactie opgezet binnen De Ring. Een aantal klassen uit leerjaar 1 en 2 heeft een mooie bijdrage geleverd waarbij er maar liefst negen grote pakketten zijn gevuld voor de voedselbank in Spijkenisse. Zo zijn de leerlingen maatschappelijk betrokken en dragen ze hun steentje bij in deze bijzondere tijd. Nogmaals bedankt aan alle leerlingen en docenten die dit mogelijk hebben gemaakt! De dozen zijn woensdag 16 december afgeleverd bij de voedselbank.

Ook heeft De Ring in de week van de mensenrechten (14 - 18 dec) de Write for Rightsdag nog kunnen uitvoeren met alle derdejaarsklassen. De leerlingen hebben brieven geschreven aan vijf mensen die zich in benarde situaties bevinden door bijvoorbeeld corrupte overheden. Zo hopen zij samen met Amnesty International deze mensen vrij te schrijven. Deze dag vond plaats op dinsdag 15 december. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant