Ontdek wat boeren en tuinders je bieden.
Ontdek wat boeren en tuinders je bieden. Foto: PR

Ontdek de boerderijen met de verlichte boerderijenroute

Algemeen 4.106 keer gelezen

Goed nieuws over donkere dagen in december: de boeren en tuinders pakken uit met kerst! Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december organiseert LTO Voorne-Putten, in samenwerking met de PR commissie boeren en tuinders, een bijzondere autoroute langs tientallen mooie boerderijen in gemeente Nissewaard. De boerderijen staan speciaal in dat weekend in de schijnwerpers!!

Tijdens de autoroute van ca 35 km ziet men mooi verlichte boerderijen en huizen. Maar ook de agrarische loonwerkers zetten hun machines in de schijnwerpers.

Tijdens de route kan men bij acht boerderijen coronaproof - dus vanuit de auto - een streekproduct van Voorne-Putten kopen. Genoeg keus voor een smaakvolle kerst, waaronder zoete bataat, charolais vlees en verse patat. Ook het maken van een heerlijke spruitjesquiche of hutspot met slagersrookworst is een optie. Of wordt het toch appelpannenkoek van meel van de molen in Zuidland? Een Geervliets droogboeket of snijbloemen uit Tinte maken het kerstpakket helemaal af.

De route is te downloaden via www.boerenentuinders.nl. Starten kan op elke gewenste plek in de route. Uiteraard wel met inachtneming van de aangegeven rijrichting om verkeersopstoppingen te voorkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant