De wethouder komt met de high five tegel op visite in Groenewoud.
De wethouder komt met de high five tegel op visite in Groenewoud. Foto: Foto-OK.nl

High Five voor de gymlessen in de Mgr. Bekkerschool

Algemeen 942 keer gelezen

Spijkenisse - Gymjuf Samantha van de Mgr. Bekkersschool en Gymnastiekvereniging Sportuna organiseert acht weken lang leuke gymlessen in de Sporthal van het Zadkine college. 

Er komen veel sportieve meiden van die school, maar ook uit andere wijken, om eens goed kennis te maken met alle facetten van de gymnastiek. Maar liefst twee groepen met meisjes tussen de 6 en 9 jaar zijn heel actief bezig in het circuit, dat de juf had opgebouwd. Samen met diverse assistent-juffen waren de kinderen heel actief bezig.

Even een kijkje
Wethouder Martijn Hamerslag kwam vandaag even een kijkje nemen in de sporthal aan de Eikenlaan. Hij had een echte High Five tegel en een blauwe sticker onder de arm. Die gaf hij aan de juf en de natuurlijk ook de Mgr. Bekkerschool. Hiermee vroeg hij tevens aandacht voor het belang van de aanwezigheid van wijksportverenigingen voor het maatschappelijk leven in de wijken van Nissewaard.

High Five
High Five is een project waarbij de thema’s: ontwikkeling, duurzaam, beweging, sociaal en maatschappelijk centraal staan. Met High Five worden inwoners, scholen, verenigingen en vrijetijdsaanbieders in Nissewaard maatschappelijk in beweging gebracht. Zo zet Sportuna zich in voor de jeugd in de wijk Groenewoud met als doel meer bewegen en meer sporten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant