De eenvoudige maaltijd wordt zeer op prijs gesteld.
De eenvoudige maaltijd wordt zeer op prijs gesteld. Foto: PR

'Samen eten' in Hekelingen: stamppot met een toetje

Algemeen 564 keer gelezen

Hekelingen - Ondanks de Covid-19 blijven Joke en Carin de ouderen van Hekelingen een eenvoudige maaltijd bezorgen.

Zo ook vorige week woensdag, het was een uitzonderlijke mooie dag om het dorp rond te rijden. Deze keer bestond de maaltijd uit twee soorten stamppot (rauwe andijvie & hutspot) met een gehaktbal en rookworst, Panna Cotta met vers fruit als toetje en voor ieder een kleine attentie met een persoonlijke noot. Alles vers gemaakt door de dames.

De ouderen zijn hier erg blij mee en kijken iedere maand uit naar dit moment, men staat letterlijk al klaar achter de deur! Joke en Carin zijn blij dat iedereen gezond is en dat zij met enthousiasme worden ontvangen, want 'daar doen we het voor, een ander blij maken'. En ook deze keer mochten de dames wederom gebruik maken van een golfkar van de Firma Van der Pols uit Zuidland om de maaltijden in rond te brengen

'Samen eten' is in maart gestart met het rondbrengen en informeren bij de ouderen omdat door de Covid-19 en de maatregelen die gelden de verbinding weg zou vallen daar men niet meer samen kon komen in het Dorpshuis. Op deze wijze houden de dames contact met de ouderen en is er een sociale controle om na te gaan dat alles in orde is met de ouderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant