Afbeelding
video

Bericht van Sinterklaas

Algemeen 646 keer gelezen

Via Shoppen in Spijkenisse heeft Sinterklaas een boodschap voor alle kinderen in de gemeente:

Lieve kindjes van Nissewaard, 

Aanstaande zaterdag kom ik weer naar Nederland en Sinterklaas zou dan niets liever willen dan jullie allemaal te zien tijdens de intocht. Maar zoals jullie weten hebben we allemaal te maken met dat vervelende Corona. Dat betekent helaas dat de intocht niet door kan gaan. Vanuit Madrid heeft Sinterklaas een filmpje gemaakt voor jullie. Maar in de tussentijd zijn er extra regeltjes om ons te helpen gezond te blijven. Dus ook het Sinterklaashuis kan misschien niet doorgaan. De Sint vindt jullie gezondheid namelijk het allerbelangrijkste. Toen Sinterklaas het filmpje maakte waren deze regeltjes nog niet bekend. Als het Sinterklaashuis toch wel doorgaat laten wij jullie dit weten via de website of de facebookpagina van shoppeninspijkenisse.



Wel wil ik jullie vragen om de kleurplaat alvast op je aller- allermooist in te kleuren. Deze kun je dan thuis in je schoen stoppen met wat lekkers voor mijn paardje. Je mag de kleurplaat ook inleveren in de grote rode brievenbus in het winkelcentrum van Spijkenisse. Deze staat vanaf zaterdag 14 november klaar. De kleurplaten hangen we dan op in een mooie etalage van de Sint in het ABC -complex (centrumpassage). Misschien win je dan wel iets moois!

Als we ons nu allemaal goed aan de regeltjes houden kan het Sinterklaashuis misschien toch nog even open!!

De kleurplaten actie loopt tot uiterlijk 2 december 10.00 uur.

Download hier de kleurplaat. Vergeet niet je naam,leeftijd en contactgegevens achterop te zetten!

Ik wens jullie alvast heel veel kijkplezier en hopelijk hebben jullie ondanks alles toch een hele gezellige Sinterklaasavond.  

Hartelijke groet,

Sinterklaas en alle pieten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant