Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Fluisterboten werken aan komend jaar! Werk mee en geef een donatie

Algemeen 214 keer gelezen

Beide fluisterboten, de IJsvogel en de Bernisse, liggen stil op dit moment. De IJsvogel omdat het seizoen afgelopen is, de Bernisse omdat er op dit moment door de corona reglementen niet gevaren kan worden.

En ja, ook de stichting Fluisterboot Voorne-Putten die geheel met vrijwilligers de boten in de vaart houdt, heeft een raar jaar achter de rug waarin het financieel niet makkelijk was. Toch gaan ze door en blijven varen wanneer het weer kan.

De tocht is keer op keer een verrassing, ieder seizoen is anders, als het weer mogelijk gaan we weer het water op om te laten zien hoe mooi het gebied, hoe mooi ons eiland is, vooral in de winter! Geniet van de natuur, de ruimte en de winterse rust. En fluisterboot de Bernisse is overdekt en wordt verwarmt waardoor het juist in de koelere periodes prima vertoeven is.

Overweeg jij om juist nu een donatie te geven aan een goed doel? Iedereen heeft daarbij zijn eigen motivatie in deze roerige tijden. Of je nu wil bijdragen aan een betere wereld, of aan een belang dicht bij jou in de buurt. Of misschien om kinderen en andere mensen afleiding en plezier te brengen. Dat kan door de fluisterboten te steunen.  De stichting is blij met iedere bijdrage.

Per donatie van € 15 ontvangt u .....

een cadeaubon voor een rondvaart naar keuze
een waardebon voor gratis pannenkoek naar keuze bij De Pannekoekenbakker Zuidland
Bovendien eeuwige roem en de stichting houdt n u 2x per jaar op de hoogte via het info magazine (digitaal)

Nu de feestdagen er weer aankomen en we elkaar weer gaan verwennen met leuke geschenken is een donatie een bijzonder origineel cadeau. Ook leuk voor bedrijven als relatiegeschenk of in het kerstpakket. De cadeaubon en waardebon worden verstuurd naar het adres dat u opgeeft. En wat nog leuker is, de waardebon wordt verstuurd per post met een eigen unieke schitterende fluisterboot postzegel, Daarom vooral ook voor postzegelverzamelaars een prachtig geschenk.

De donatie kan worden aangemeld op de volgende link https://rondvaart.info/index.php/donaties 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant