Afbeelding
Foto: PR

Winactie voor mantelzorgers

Algemeen 248 keer gelezen

Mantelzorgers zijn kinderen of volwassenen die intensief zorgen voor een naaste die leeft met een handicap, ziekte of beperking. Jaarlijks zetten de gemeenten mantelzorgers in het zonnetje rondom de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

Bent of kent u een mantelzorger? Attendeer hen dan op het inschrijven als mantelzorger bij MEE Mantelzorg.

Per gemeente op de Zuid-Hollandse Eilanden selecteren zij één mantelzorger. Hij of zij krijgt een verrassingspakketje thuisgestuurd.

MEE Mantelzorg
Wanneer u ingeschreven staat als mantelzorger houdt MEE Mantelzorg u op de hoogte van haar activiteiten en diensten zoals cursussen, vrijblijvende gesprekken, vrijwilligersondersteuning en het Mantel MEE Magazine.

Jonge mantelzorgers (8 tot en met 23 jaar) kunnen ook voor de Win-actie in aanmerking komen, MEE Mantelzorg maakt dan zelf een mooi passend pakketje voor de winnaar klaar!

Jonge mantelzorgers
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die zich zorgen maken over- of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een verslaving, ziekte, handicap of beperking.

Ken je een jonge mantelzorger of misschien ben je wel een jonge mantelzorger, meld je dan aan bij MEE! Als je ingeschreven bent, krijg je een cadeautje thuisgestuurd en word je op de hoogte gehouden van de activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de cursus ‘Speciaal voor mij’ of meedenken in de Adviesclub Jonge mantelzorgers.

Aanmelden Win-actie
U kunt u inschrijven voor deze Winactie bij MEE Mantelzorg vóór vrijdag 30 november via het telefoonnummer 0181 333507 of e-mailadres: servicebureau@meeplus.nl onder vermelding van ‘Winactie’ met daarbij uw naam, telefoon- en adresgegevens.

In verband met privacy mag u alleen uzelf aanmelden voor deze Winactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant