Afbeelding
Foto: PR

Clown Kim maakt een feestje van haar eerste boek

Algemeen 673 keer gelezen

Spijkenisse - Op 15 oktober kwam Clown Kim op basisschool Annie MG Schmidt school in Spijkenisse om uit haar eerste boek voor te lezen. Zoals het bij Clown Kim past maakte ze hier echt een feestje van. 

Het boek, dat goed te lezen is vanaf 2 tot en met 7 jaar, gaat over een beer die nog nooit eerder zijn verjaardag heeft gevierd. Maar voor een verjaardagsfeestje ben je bij Clown Kim aan het goede adres en in het verhaal zorgt ze dat de beer zijn beste verjaardagsfeestje ooit krijgt.

Clown Kim is opgericht door Kim Suurland en zij verzorgt kinderentertainment en ballonversieringen bij feestjes. Kim liep al langer met het idee om een boek te schrijven. Door haar werk komt zij in veel contact met kinderen en lezen is belangrijk. Gedurende de lockdown periode werd dit idee werkelijkheid toen zij samen met Sara van Suchtelen (Studiebol Studiebegeleiding Spijkenisse) en haar dochter Jennifer werkte aan dit project. Met dit boek hopen ze dat kinderen enthousiast (gaan) lezen of voorgelezen worden.

Het feest op de Annie MG Schmidt was compleet met interactief voorlezen en een minidisco. Schooleider Danique Exaltus was erg blij met de manier waarop de kinderen in aanraking kwamen met het boek. Als afsluiter van de Kinderboekenweek was het bezoek van Clown Kim echt fantastisch.

Wilt u ook een keer bij een voorleesmiddag zijn? A.s. woensdag (21/10) leest Clown Kim in de Boekenberg in Spijkenisse, aanmelden is verplicht (beperkte beschikbaarheid).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant