Afbeelding
214092886001102
Koop Lokaal

BryOnly staat voor Creativiteit, Spiritualiteit en Hulpverlening

Algemeen 988 keer gelezen

Jarenlang werkte de creatieve Lindsay in het gevangeniswezen. Zij werkte als groepsleidster met jeugdige Tbs’ers in de Rijks Justitiële Jeugdinrichting in Spijkenisse. Maar haar werkzame leven werd, in combinatie met haar opgroeiende gezin, steeds lastiger. Ze heeft daarom heel bewust gekozen voor de opvoeding van haar vier kinderen.

‘Stil zitten kan ik absoluut niet en al snel opende ik mijn coachingspraktijk, die ik goed kon combineren met mijn schoolgaande kinderen’, vertelt Lindsay. ‘Daarnaast herontdekte ik ook weer mijn creatieve en spirituele kant.’ Deze creatieve producten kregen steeds meer positieve reacties. Van het één kwam het ander en naast een indrukwekkende website werd ook een veelzijdige webshop geboren. ‘Nu is ons huis werkelijk volgepakt met vele materialen en eindproducten. Ik maak bijna dagelijks een wandeling naar het postagentschap om mijn pakketten te versturen.’

Creatief
Dat Lindsay creatief is, leidt geen twijfel: ‘Maar bovenal is alles wat ik maak heel persoonlijk. Ik pak de producten en geschenken, kosteloos, zelf in. Ik doe er altijd een persoonlijk en handgeschreven kaart bij en vaak ook nog een cadeautje. Dit wordt door alle klanten zeer gewaardeerd. Op dit moment ben ik met de voorbereidingen bezig voor de Inner Goddess Surprise Box. Deze is gebaseerd op een adventskalender, maar dan met 31 cadeaus en 31 mooie opdrachten. Je pakt dus met deze box iedere dag in de drukke maand december, 1 cadeau uit.’

Chemo Cadeau Box
In het verlengde daarvan heeft ze ook drie jaar geleden een BryOnly’s Chemo Cadeau Box ontwikkeld en er zijn inmiddels verschillende uitvoeringen. Deze box is gevuld met cadeautjes en zij schrijft op ieder cadeau een inspirerende quote. Want wat geef je aan iemand die erg ziek of zelfs stervende is? Heel veel producten mogen die patiënten niet eten of gebruiken. Dus is deze box gevuld met verantwoorde producten waar echt behoefte aan is. Uit haar ontvangen mails blijkt overduidelijk, dat de box door de kankerpatiënten, waarbij deze bijzondere pakketten afgeleverd worden, zeer gewaardeerd wordt.

Trakteren
Een deel van haar omzet en ontvangen donaties stopt Lindsay in haar eigen Pay it Forward potje. Vanuit dit potje maakt zij traktaties voor jarige kinderen in Nissewaard, die anders niet zouden kunnen trakteren. Lindsay krijgt namen door vanuit verschillende instanties, zoals de voedselbank. Zij zorgt er dan voor dat de traktaties thuis of rechtstreeks op school afgeleverd worden.

Spiritualiteit
Spiritualiteit is een belangrijk gegeven in het leven van Lindsay. Daarom heeft zij ook op haar website uiteenlopende, mooie, verrassende en ondersteunende cadeaus, die het leven beter of aangenamer kunnen maken. Zo heeft zij veel zelfgemaakte juwelen, kaarsen, gemstones, edelstenen en housecleansing producten om het huis energetisch te reinigen. Ook haar tarotleggingen zijn ontzettend in trek. De workshops hebben door Corona stilgelegen.

Stenen
Lindsay krijgt heel regelmatig de vraag: ‘Welke steen past bij mij?’ Lindsay: ‘Er zijn verschillende methodes om te bepalen welke edelsteen bij een persoon hoort. Zo wordt er vaak gekeken naar je geboortemaand of naar de betekenis van edelstenen. Ik denk dat het veel belangrijker is om een edelsteen op intuïtie te kiezen. Ik heb voor 15 edelstenen bijbehorende boekjes ontworpen, hierin lees je meer over de steen maar ook een mythisch verhaal uit de oude Griekse geschiedenis.’ Zij put ook veel wijsheid uit haar contacten met Inca Indianen, die veel beter contact hebben met de natuur. Die Inca’s geven ook aan, dat wij veel meer vanuit ons hart (of buik) moeten leven en handelen in plaats van vanuit ons hoofd.

Coaching
Naast de drukke werkzaamheden voor haar webshop heeft Lindsay ook een coachingspraktijk. In eerste instantie richtte zij zich op jongeren, maar in de loop der jaren zijn het meer vrouwen, die zij professioneel ondersteunt. Vaak staan deze vrouwen op een punt in hun leven, waarbij ze zelf niet precies weten hoe het nu verder moet. Dus kan de begeleiding van een buitenstaander met ervaring nodig zijn om weer zicht te krijgen op een betere of gelukkiger toekomst.

Lindsay
Tel: 06 – 38471505
www.bryonly-webshop.nl
info@bryonly-webshop.nl
Op Facebook en Instagram: BryOnly

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant