Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Medewerker gemeente Nissewaard kandidaat voor Ambtenaar van het jaar

Algemeen 525 keer gelezen

Adviseur interne communicatie Ilona Bakker van de gemeente Nissewaard maakt kans op de titel Ambtenaar van het Jaar 2020. Bakker behoort tot de honderd laatst overgebleven kandidaten van de Publiek Denken Top 100.

Bakker werkt sinds 2019 voor de gemeente Nissewaard. Daarvoor was zij werkzaam voor de gemeente Rotterdam. Zij is genomineerd omdat zij door collega’s omschreven wordt als ‘’een prettige, doortastende collega, die altijd klaarstaat om een passend communicatieadvies te geven. Hoe complexer de vraagstukken, hoe meer Ilona in haar kracht staat. Ilona inspireert en stimuleert mijzelf, het team én de organisatie om elke dag het beste uit zichzelf te halen, en om van Nissewaard steeds een mooiere (werk)plek te maken!’’.

De verkiezing wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Vorig jaar won Jolanda van Tongeren, Strategisch adviseur business accounting van de gemeente Almere. 

De stemronde loopt tot en met 28 oktober. Daarna worden alle stemmen geteld en gaan de twaalf met de meeste stemmen door naar de finale. De nummers 1 en 2 van elke categorie worden voorgelegd aan een deskundige jury onder leiding van Carsten Herstel, directeur-generaal bij het ministerie van SZW, die uiteindelijk de volgorde van de Top 12 bepaalt. Voor de complete lijst van de PD Top 100 worden alle categorieën bij elkaar genomen, waardoor er een lijst van nummer 1 tot en met 100 ontstaat. De nummer 1 van deze lijst is de publiekswinnaar (heeft de meeste stemmen). Op deze manier hebben we meerdere prijzen te vergeven: de winnaar van de PD Top 100 (aangewezen door de jury) en de publiekswinnaar (de ambtenaar met de meeste stemmen).

Prijsuitreiking
Op dinsdag 15 december worden de prijs voor de Ambtenaar van het Jaar en de Publieksprijs van de PD Top 100 uitgereikt. Dan wordt ook de volledige Top 100 bekendgemaakt. Ook wordt verslag gedaan van het juryberaad. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant