Bernisse wint voor de derde keer op rij

Sport 201 keer gelezen

De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag voor de 3e keer op rij gewonnen.

RVC/Libanon 2 werd na een 2-0 achterstand met 2-3 verslagen. In de eerste twee sets had Bernisse problemen om de service en het gevarieerde aanvalsspel van Libanon goed onder controle te krijgen. De eigen aanval scoorde wel, maar dat was niet genoeg om te winnen. Het werd 25-23 en 25-19. Vanaf de derde set ging Bernisse beter serveren en het blok ging steeds beter functioneren. Er werd overtuigend gewonnen met 17-25. Na een spannende vierde set die met 23-25 werd gewonnen liet Bernisse in de vijfde set zien dat er maar één team was die de overwinning verdiende. Deze set werd gewonnen met 9-15.
Bernisse: Roderick van Heiningen, Dion van Koert, Jeffrey Grinwis, Bas Vermeul, Freddy Koetse, Ad de Wilde, Jeroen Vegt en Edwin Ooms.

Volgende week speelt Bernisse thuis tegen VVBV uit Hellevoetsluis.