v.l.n.r. Yuri van Driel, Tineke Nusink, Eefje de Liefde, Carlos Flanders, Ron van Nieuwland en docente Zarina Umarova
v.l.n.r. Yuri van Driel, Tineke Nusink, Eefje de Liefde, Carlos Flanders, Ron van Nieuwland en docente Zarina Umarova Foto: Madeleine de Haas

Wethouder Struijk reikt certificaten uit aan cursisten Russisch

Algemeen 558 keer gelezen

Spijkenisse - Donderdag 8 oktober kregen vijf cursisten Russisch bij Volksuniversiteit 'De Kring' hun certificaat van deelname uitgereikt uit handen van wethouder Struijk. Op een later tijdstip in verband met corona.

De doorzetters waren zeer verheugd met de uitreiking. Zij volgden deze cursus Russisch op de leslocatie van de volksuniversiteit in de OSG De Ring van Putten.De vijf cursisten hebben gedurende drie jaar deze cursus, in woord en geschrift, als zeer prettig ervaren.

De reden tot het volgen van deze cursus is velerlei, de ene is beroepsmatig betrokken bij Rusland, de ander heeft een Russische partner, of men heeft Russische vrienden in Moskou.De vijf cursisten hebben onderling een hechte band en ondernamen gezamenlijk diverse culturele activiteiten in de weekenden. Samen hebben zij ook een groepsapp waarin zij communiceren in het Russisch.

De cursus staat onder leiding van de docente Zarina Umarova.

Volksuniversiteit 'De Kring' is ruim 50 jaar actief met een gevarieerd cursusaanbod voor Spijkenisse e.o.

De Volksuniversiteit is een vereniging zonder winstoogmerk, met gekwalificeerde docenten.

Zie voor het totale cursusaanbod 2020-2021: www.spijkenisse.volksuniversiteit.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant