Impressie van Het Posthuys dat gebouwd wordt op de locatie van het voormalige postkantoor.
Impressie van Het Posthuys dat gebouwd wordt op de locatie van het voormalige postkantoor. A.I. Tosca Zuijdwegt

Beschikking Wet natuurbescherming

Algemeen 990 keer gelezen

Spijkenisse - Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat besloten is om ontheffing te verlenen voor het opzettelijk verstoren, alsmede beschadigen of vernielen van voortplantingsplaatsen of rustplaatsen van de gewone dwergvleermuis t.b.v. het slopen van een voormalige postkantoor en het realiseren van een appartementengebouw met 71 woningen en een commerciële ruimte. De locatie betreft Marrewijklaan 18-20 te Spijkenisse.

Bezwaar
De beschikking is op 2 september verzonden. Een belanghebbende kan tot en met 14 oktober 2020 een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, onder vermelding van het zaaknummer 00575183. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant