De Wannabiez maken er een feestje van.
De Wannabiez maken er een feestje van. PR

Bernisse On Stage in nieuw jasje

Algemeen 1.061 keer gelezen

Heenvliet - Bernisse On Stage is terug. Een nieuw team heeft besloten het op heel Voorne-Putten bekende evenement nieuw leven in te blazen.

De organisatie had een leuk festival met een dito line up voor ogen, maar helaas vanwege corona moet ook Bernisse On Stage op een andere manier vorm gegeven worden. Geen dj's en stampende feesttent, maar een diner show. Talent on Stage, het podium voor beginnende maar ook al bekende bands uit de regio, wordt wel georganiseerd, maar eveneens op een aangepaste wijze. Bernisse On Stage vindt plaats op het terrein van de Paardenmarkt aan de Wieldijk.

Dinershow
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september kunt u van 19.00 tot 01.00 uur genieten van een dinnershow met optredens van verschillende artiesten. Tijdens de show krijgt u een heerlijk viergangendiner, dat u vergezeld kunt laten gaan van een wijnarrangement. Zo heeft u naast een aperitief bij iedere gang een passende wijn. Gewoon los wijn bestellen kan uiteraard ook. Het bedienend personeel heeft een Masterclass wijn gehad en weet dus precies welke wijn bij welk gerecht past. U bestelt uw kaarten à € 85,00 (terras) en € 90,00 (veranda) via https://bernisse-onstage.nl Voor ieder persoon moet er apart een ticket worden besteld. Hierop geeft u aan of u vis, vlees of vega wilt eten. Ook kunt u hier uw wijnarrangement en consumptiemunten bestellen. Vlak voor het evenement krijgt u een Covid-19 vragenlijst toegestuurd. Na invulling kunt u uw ticket activeren. Desgewenst kunt u na het diner nog een borrelgarnituur of Italiaans plankje bestellen. De gehele catering wordt verzorgd door lokale ondernemers en het licht en geluid wordt verzorgd door MM Licht en Geluid, bekend van het Tinte Zomerfeest.

Line-up
Vrijdagavond kunt u genieten van optredens van De Wannebiezz, The Smart en The Dynamics. De presentatie is in handen van Johnny Valentino. Op zaterdagavond presenteert Ferry Koestering Lizzy V, Reverend Bart and the Shepherds of Blues en The Hammeroids. Beide avonden is er ook een surprise act.

Talent of Stage
Zaterdagmiddag kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur kennis maken met voor velen nog onbekende bands. Michel Burgwal brengt u optredens van o.a. Separate Rock coverband, Double Trouble SRV Tributeband en Asjekwaband. Jouw band ook onder de aandacht van de bezoekers brengen? Neem dan contact op met de organisatie via info@bernisse-onstage.nl Wie weet is er voor jou nog een plekje op het podium, maar wees snel want vol=vol en dan moet je tot volgend jaar wachten.

Picknick
Omdat ook bij Talent on Stage vaste zitplaatsen een vereiste zijn, maakt de organisatie het mogelijk om een picknickmand te bestellen. Daarnaast kunt u genieten van de echte BOS-burger. Uiteraard zijn er ook bij de picknickmand bijpassend wijnarrangementen verkrijgbaar en kan er genoten worden van een borrelgarnituur. Toegangskaarten kosten € 5,00, incl. twee consumpties per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant