Ginney Noa
Ginney Noa Foto: PR

Talkshow HipHop in je bieb

Algemeen 495 keer gelezen

Op donderdag 20 augustus om 19.30 uur strijkt HipHop in je bieb neer in de Boekenberg. Tijdens de talkshow - gehost door talentontwikkelaar Fariesh Abdoelrahman & artiest Vlins - komen diverse onderwerpen aan bod over hiphop en lifestyle. Ook schuiven er twee toffe en inspirerende gasten aan, namelijk sneaker collector Ginney Noa en chefkok Job Pattinasarany. 

Ginney Noa
Ginney is een sneaker collector en content creator geboren en getogen onder de rook van Rotterdam. Met haar liefde voor sneakers en haar passie voor foto’s maken reist ze de hele wereld over. Werkend tussen Amsterdam en Bali probeert ze genoeg inspiratie tot zich te nemen voor nieuwe ideeën. Ze heeft een blog, schrijft met gevangenen en geeft haar volgers op instagram een kijkje in haar leven door te vloggen op IGTV.

Job Pattinasarany
Job wist van kinds af aan dat hij kok wilde worden. Hij volgde in 1996 de middelbare koksopleiding op De Eilanden in Spijkenisse en daarna de opleiding tot zelfstandig werkend kok op het Albeda college in Rotterdam. Hij begon als afwasser bij Nighttown waarna hij zich snel opwerkte tot kok. Hij werkte onder andere voor 'Rosso' van Herman den Blijker, Restaurant 'Fred' en restaurant 'Eten' onder de vleugel van Mat Buitelaar. Jaren geleden begon Job met zijn eigen kookprogramma op YouTube. Inmiddels is hij samen met chefkok Perry de Man te zien op 24 Kitchen met het programma ‘Wat eten we vandaag?’ waarin ze antwoord geven op de belangrijkste vraag van de dag in veel huishoudens. Ze maken niet al te moeilijke gerechten zoals burrito’s met kip en culinaire shoarmabommen en soms gaat er wel eens wat mis. Het duo zet de boel op stelten, want ze zijn ruig, rauw en van niks onder de indruk. Met een ruim portie Rotterdamse humor zorgen ze voor een enorme lach op je gezicht.

Aanmelden
Bibliotheekleden kunnen de talkshow gratis volgen. Zij moeten zich wel vooraf aanmelden door een gratis ticket te bestellen. Ben je jonger dan 30 jaar? Dan is een bibliotheekabonnement gratis af te sluiten. Wie geen lid is betaalt € 3,50 voor een ticket. Kijk op www.bibliotheekdeboekenberg.nl

Wat is HipHop in je bieb?
Het aantal bibliotheken dat meedoet aan HipHop in je bieb blijft groeien. Bibliotheken bereiken samen met onder andere muziekplatform Hiphopinjesmoel steeds meer jongeren via hun favoriete lifestyle en muziek: HipHop. Er worden voor hen allerlei workshops, talkshows en andere activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.hiphopinjebieb.nl

Job Pattinasarany
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant