Afbeelding
Stockfoto

Lezers schrijven: Boos

Algemeen 1.965 keer gelezen

ik ben 72 jaar en ik geef het maar gelijk toe. ik ben een oude boze witte man.

ik wil u graag uitleggen waarom ik boos ben.

in 1945 lag ons land compleet aan diggelen. Wij hebben toen met 6 miljoen autochtone Nederlanders dit land in 20 jaar weer opgebouwd tot een van de meest welvarendste landen in de wereld. Door hard te werken, onze handelsgeest en onze no nonsens mentaliteit.

Kijk nu eens naar Afrika en veel oosterse moslimlanden. Daar is in de laatste 100 jaar niets veranderd. Nog steeds armoede, corruptie, stammenoorlogen en vrouwen zijn nog steeds ondergeschikt aan de mannen. Dit alles ondanks de honderden miljarden aan steun door Europa gedaan.

Inmiddels zijn wij hier met 17 miljoen multi culti mensen waarvan een kleine schreeuwende minderheid de meerderheid wil vertellen hoe wij moeten handelen en denken. Dat zijn dus diezelfde mensen die hun eigen land niet hebben kunnen opbouwen.

Daarom ben ik boos.

Geen racist, gewoon boos.

Cock Spiljard

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met 'naam en adres bij redactie bekend'. Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant