Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Zomer vol ijs voor prijswinnaars Kinderthuiskrant

Algemeen 419 keer gelezen

Spijkenisse - Voor het eerst sinds weken was er in de hal van het stadhuis weer even een bijzondere gebeurtenis. De wethouder kwam, samen met een ambtenaar special naar beneden om een paar heerlijke prijzen uit te delen.

In de hal zaten Julia Tanreny uit Spijkenisse en Jorne Janssens uit Abbenbroek al klaar om die heerlijke prijs in ontvangst te nemen. Normaal zitten de kinderen natuurlijk op de basisschool, maar precies toen de Corona crisis uitbrak, had de gemeente Nissewaard een leuke Kinderthuiskrant klaar. Daarin stonden allerlei leuke opdrachten, puzzels en klusjes.

Dus niet naar het klaslokaal, maar thuis opdrachten maken. Julia daarover: 'Dat was nog wel heel wat werk. Ik ben er een poos mee bezig geweest. Toen hebben we de oplossingen opgestuurd en nu heb ik een prijs gewonnen!'

Wethouder Wouter Struijk daarover: 'We hebben ‘De Kleine Ambassade’ de opdracht gegeven om deze krant te maken en ik moet zeggen dat het er heel leuk uitziet. We hebben dan ook veel oplossingen teruggekregen. Julia en Jorne zijn de gelukkige winnaars en daarom heb ik ook een lekkere prijs voor ze neergelegd.'Zij kregen van de wethouder allebei twee waardebonnen voor heerlijke ijsjes bij Freddy’s ijssalon. De wethouder: 'Die bonnen zijn zoveel waard, dat ze de hele zomer daar ijsjes kunnen halen.'

Julia en Jorne weten al precies waar de ijssalon gevestigd is, dus het zou de aanwezigen dan ook niets verbazen, als de twee prijswinnaars direct vanuit de hal van het stadhuis naar de ijssalon gelopen zijn.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant